Website Laten Maken?

Website Laten Maken? at your service!

Een advertentie in de Gouden Gids doesn’t cut it anymore. Helaas. Anno 2020 gaat het meerendeel van de mensen online op zoek naar zowel producten als diensten. Het hebben van een online uithangbord is daarom een standaard geworden waar je als bedrijf niet meer onderuit kan.

"Het hebben van een online uithangbord is een must"

Maar ik ben er vast van overtuigd dat ik hier geen tekeningetje bij moet maken. Het feit dat je nu deze pagina bezoekt geeft me tevens een sterk vermoeden dat je reeds hebt besloten om een eigen website te laten maken. Een wijze keuze! Maar zoals je misschien ook wel hebt gemerkt, geen eenvoudige.

Een nieuwe website is namelijk een belangrijke investering. Het vinden van een betrouwbare webdesign partner daarom minstens even belangrijk.

Website laten maken

Website laten maken? Neem vandaag nog, geheel vrijblijvend, contact op met Kevin van ExpertWeb.

Laat een website maken die zijn werk doet

Een website met een excentriek design en tal van toeters en bellen is leuk, maar geen prioriteit. 

Begrijp me niet verkeerd… Het is ontzettend belangrijk dat een website er professioneel uitziet en een goede eerste indruk maakt, maar dit mag niet ten koste gaan van het functionele aspect

Zeker als beginnende ondernemer of kleine kmo is het daarom belangrijk om vooraf doelen te bepalen en prioriteiten te stellen wanneer je een website laat maken. Zo vermijd je situaties waarbij je enkele tientallen duizenden euro’s neertelt voor een website die gewoon ‘bestaat’.

Een website is een investering, die, net zoals elke andere investering, moet renderen. Dat is ook mijn prioriteit.

Strategie & SEO

Een website moet mooi zijn, maar moet tegelijkertijd ook zijn werk doen. Namelijk gevonden worden en nieuwe klanten bereiken. Om alle opportuniteiten optimaal te benutten ligt een strategisch onderzoek aan de basis van al onze websites.

WordPress Webdesign

Al onze websites worden gemaakt met WordPress. WordPress is een enorm flexibel CMS (Content Management Systeem) en ook heel gebruiksvriendelijk. Dit maakt dat je zelf eenvoudig je website kan beheren eens die live staat! 

Voor alle apparaten

Onze designs zijn altijd responsief. Dit betekent dat je website er steeds mooi uit zal zien, of die nu via een laptop, smartphone of tablet wordt bekeken!

Website laten maken, stap-voor-stap

Een website laten maken via ExpertWeb? Hoe gaat dat in zijn werk? 

1. Contacteer een webdesigner

Neem volledig vrijblijvend contact op met een webdesigner uit Antwerpen.

Tijdens een kennismakingsgesprek leer ik graag meer over jezelf en jouw bedrijf. Dit kan uiteraard telefonisch of via Skype, maar ik kom hiervoor ook gerust tot bij jou.

Op basis van jouw doelen en budget zal ik vervolgens een offerte uitwerken die aan al jouw eisen voldoet.

2. Opportuniteiten ontdekken

Er wordt uitgebreid online onderzoek gedaan om het functionele aspect van de website te maximaliseren.

Zo wordt o.a. het zoekgedrag van jouw klanten / doelpubliek in kaart gebracht om vervolgens te bepalen wat de beste opportuniteiten zijn.

We analyseren ook je concurrentie, zowel op lokaal als nationaal niveau om zo een indruk te krijgen van wat wel en niet werkt.

3. Design Home pagina

Er wordt een eerste design voorgesteld van de home pagina. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de huisstijl van de website.

4. Website ontwikkeling

Zodra feedback werd verzameld en een finaal design wordt overeengekomen, kan vervolgens de rest van de website onder handen worden genomen.

Dit proces kan ten allen tijden worden opgevolgd!

5. Een knaller van een website

A day to look forward to! Na de nodige feedbackmomenten en het finaliseren van de laatste details kan nu het finale resultaat worden voorgesteld aan het grote publiek! 😉

6. Training, support & onderhoud

Ook wanneer de website live staat kan je rekenen op begeleiding en support. Indien gewenst verzorgen wij ook het nodige onderhoud voor jouw website.

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Dat valt best goed mee hoor 😉 Toch is er geen vaste prijs voor een website. Elke website is op maat en het budget is daarom afhankelijk van bedrijf tot bedrijf. Een gemiddelde prijs voor een website te laten maken via Expertweb ligt tussen de €1.500 en €5.000. Dit kan meer, maar ook minder zijn.

Voor extra zaken, zoals het instellen van tracking, het schrijven van content en het beheer, onderhoud of de eventuele opvolging achteraf wordt natuurlijk een meerprijs gerekend. Al deze extra zaken zijn natuurlijk volledig optioneel en worden vooraf uitvoerig besproken. Wil je gewoon een website en neem je het onderhoud zelf in handen? Ook dan begeleid ik je met plezier!

Jazeker. En wel met reden. WordPress is enorm flexibel en biedt enorm veel mogelijkheden. Daarnaast is het een enorm gebruiksvriendelijk platform en zelfs voor complete beginners eenvoudig om zelf mee aan de slag te gaan (mits de nodige begeleiding). Absoluut! 

Heb je nog een vraag? Bekijk onze volledige Webdesign FAQ pagina of contacteer een webdesigner

Beschikbaar in gans regio Antwerpen

Ben je op zoek naar een webdesigner uit Antwerpen? Dan zit je goed!