Webdesign Regio

Jouw website laten maken door een professionele webdesigner uit Antwerpen? Dan zijde aan’t juste adres! ExpertWeb bouwt professionele websites volledig op maat van jouw bedrijf. 

ExpertWeb: Jouw partner voor webdesign in Antwerpen

Website laten maken

Op zoek naar een betrouwbare webdesign partner uit Antwerpen? Neem vandaag nog, geheel vrijblijvend, contact op met Kevin van ExpertWeb.

“Wij verkopen geen websites, wij maken websites die verkopen"

Een website laten maken bij Expertweb?

Wat mag je verwachten?

Professioneel Webdesign

Een WordPress website op maat van jouw bedrijf, met een unieke huisstijl en een design dat autoriteit uitstraalt. 

Responsive Webdesign

Het meerendeel van de bevolking surft mobiel. Daarom zijn onze websites altijd mobielvriendelijk!

Zoekmachine Geoptimaliseerd

Expertweb zorgt ervoor dat je website gevonden wordt! Zo bereik je meer klanten. Meer klanten, meer omzet!

Service na verkoop

Na de oplevering van jouw website kan je steeds bij ons terecht voor onderhoud en toekomstige optimalisaties.

Samenwerken met een webdesigner uit Antwerpen

Werk samen met een professionele webdesigner uit Antwerpen die weet wat hij doet! Een website is namelijk meer dan alleen een fraai design. Een website moet gevonden worden, converteren en dag en nacht nieuwe klanten bereiken. Daarom zijn de websites van ExpertWeb volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Stappenplan naar een professionele website

Hieronder wordt stap voor stap  besproken wat je kan verwachten als je een website laat maken bij ExpertWeb. Dit proces is enkel gebaseerd op het webdesign proces. Naast webdesign biedt ExpertWeb ook andere diensten aan zoals SEO, SEA, copywriting, logo design en meer.

1. Neem contact op

Neem volledig vrijblijvend contact op met een webdesigner uit Antwerpen! Tijdens een kennismakingsgesprek kom ik graag meer te weten over jouw bedrijf en jouw online doelen. Ik stuur je hier ook in bij indien nodig. Onze expertise is niet louter het bouwen van websites. Er wordt altijd gekeken naar het volledige plaatje.

2. Research

Er wordt uitgebreid onderzoek gedaan naar jouw doelpubliek, sector en concurrenten, binnen en buiten Antwerpen, om zo opportuniteiten in kaart te brengen. Op basis hiervan wordt een traject ontwikkeld op maat van de online ambities van jouw bedrijf.

3. Design

This is the fun part! Een eerste design  wordt voorgesteld. Zo krijg je een eerste indruk van de  look en feel van jouw nieuwe website. Op basis van jouw input worden aanpassingen gemaakt. 

4. Development

Van zodra het initiële design van de home pagina wordt goedgekeurd, worden alle overige pagina’s afgestemd op diezelfde stijl en design. Dankzij een persoonlijke log-in die je krijgt, kan je heel het proces op de voet volgen!

5. Een Kathedraal van een website

Een dag om naar uit te kijken… Laatste optimalisaties worden uitgevoerd om zo tot een prachtig, maar vooral effectief eindresultaat te komen. We zijn nu klaar om jouw nieuwe website aan het publiek voor te stellen!

6. Training, support & onderhoud

De website staat online, maar daar stopt het niet. Aan de hand van een training maak ik je graag wegwijs door je nieuwe website, zodat je zelf eenvoudig aanpassingen kan maken of zelfs nieuwe pagina’s kan toevoegen. Verdere beheer en onderhoudsmogelijkheden worden diezelfde tijd met jou besproken.

F.A.Q. Webdesign Antwerpen

Veelgestelde vragen

Elke website die wij bouwen is uniek en volledig afgestemd op de online ambities van jouw bedrijf. Hierdoor is het onmogelijk om een “standaard” prijs te plakken op een project. Voor kleine bedrijven en zelfstandigen liggen onze prijzen meestal tussen de €1.500 en €5.000, maar dit kan meer of minder zijn afhankelijk van jouw noden.

Indien je dat wenst, kunnen wij voor een vooraf besproken maandelijkse bedrag het beheer en onderhoud van jouw website overnemen. Je kan uiteraard ook kiezen om dit zelf te doen. Aan de hand van een (optionele) opleiding zetten we je graag op weg!

Absoluut! WordPress is enorm flexibel en zeer gebruiksvriendelijk. Dit maakt het één van de populairste Content Management Systemen op het web. Wanneer je website klaar is, zet ik je graag zelf op weg!

Heb je nog een vraag? Bekijk onze volledige Webdesign FAQ pagina of contacteer een webdesigner in Antwerpen