Website Laten Maken In Brasschaat

Op zoek naar een lokale webdesigner uit Brasschaat (2930)?

Ben jij een beginnende ondernemer die nood heeft aan een online identiteit? Of misschien een kmo die zowel op lokaal als nationaal niveau meer klanten wil bereiken? Kevin van ExpertWeb helpt je graag verder.

ExpertWeb maakt professionele websites tegen een betaalbare prijs. Geen verborgen kosten, altijd zoekmachine geoptimaliseerd en met de nodige begeleiding achteraf.

Een website bij ExpertWeb, dat is:

Hey Brasschatenaar… Laat even een berichtje achter… Een webdesigner uit je buurt neemt asap contact met je op 🙂

“Wij verkopen geen websites, wij maken websites die verkopen"

webdesign brasschaat

Samenwerken met een all-round webdesigner in Brasschaat

Jarenlange ervaring in digitale marketing en de begeleiding van tal van bedrijven in alle vormen en formaten liggen aan de basis van ExpertWeb. Het opleveren van een mooie en mobielvriendelijke website is een vereiste, maar niet ons uiteindelijke doel. Net zoals het niet jouw doel is om “zo maar” een nieuwe website te laten maken.

Don’t get me wrong… Ieder bedrijf is uniek, maar voor elke onderneming is het uiteindelijke doel van een website eigenlijk hetzelfde: het genereren van meer omzet.

Een website is daarom een investering die zichzelf op termijn moet terugbetalen. Zie het als het inhuren van een verkoper die 24/7 zijn werk doet. Of dat nu het genereren van klantencontacten is, het verkopen van een product of iets anders. 

Om dit te maximaliseren moet een website er dus niet alleen goed uitzien, maar ook functioneel zijn werk doen. 

Onze specialiteiten

WordPress Webdesign

ExpertWeb werkt exclusief met WordPress. WordPress is een zeer flexibel platform met tal van mogelijkheden op design niveau. Daarnaast is het ook voor beginners zeer toegankelijk, dit maakt dat je zelf zonder problemen je website kan beheren achteraf.

Strategisch inzicht

Er wordt niet alleen nagedacht over een mooi design, maar ook over het doel van de website. Wij analyseren de markt, zoeken naar opportuniteiten en bekijken achteraf hoe deze bevindingen optimaal benut kunnen worden. 

Zoekmachine geoptimaliseerd

Een zoekmachine geoptimaliseerde website rankt hoger in de Google resultaten. Dit zorgt voor meer bereik en dus meer potentiële klantenWij zorgen ervoor dat jouw nieuwe website wordt voorzien van de beste SEO fundering. Zowel on-page (afbeeldingen, content, titels, …) alsook technisch. 

Hulp achteraf

Wil je WordPress zelf onder de knie krijgen om zo je website eenvoudig zelf te beheren? Heb je nood aan trainingen, support of begeleiding achteraf? Ook dan staat ExpertWeb steeds paraat!

Samenwerken met ExpertWeb?

Een website laten maken in Brasschaat via ExpertWeb? Hoe gaat dat in zijn werk?

1. Contacteer een WebExpert uit Brasschaat

Tijdens een kennismakingsgesprek leer ik graag meer over jou, je bedrijf, je doelgroep en je verdere online ambities. Dit kan telefonisch, via Skype of ik kom hiervoor tot bij jou thuis

Tijdens dit eerste contact geef ik ook meer informatie over onze werkwijze, wat je mag verwachten en geef ik antwoord op alle mogelijke vragen waar je nog mee zit.

Uiteraard is dit volledig vrijblijvend!

2. Binnen de 24 uur wordt een offerte bezorgd

Ik werk een offerte uit op maat van jouw bedrijf en haar doelstellingen

Bij goedkeuring kunnen indien gewenst kunnen ook betalingstermijnen worden afgesproken. (Bijvoorbeeld 33% aan de start van het project, 33% bij een eerste design en 33% na oplevering van de website.)

3. Onderzoek

Een marktonderzoek ligt aan de basis van elke website van ExpertWeb. We doen onder andere onderzoek naar concurrentie, alsook naar belangrijke en doelgerichte zoekwoorden. Dit alles om het functionele aspect van de website te maximaliseren.

4. Design Home Pagina

We werken een eerste design uit van de home pagina. Hierbij wordt rekening gehouden met de branding van jouw bedrijf, huisstijl en andere visuele elementen die het imago van jouw bedrijf reflecteren.

Hierna volgt een feedbackmoment.

5. Website Development

Van zodra we een finaal design van de home pagina bereiken, volgt nu de rest van de website.

Dit proces kan je ten allen tijden opvolgen alsook feedback geven indien gewenst.

6. Let’s go live!

Met een  Brasschaats streekbiertje in de hand zijn we nu klaar de website voor te stellen aan het grote publiek.

Uiteraard blijven wij na het opleveren van de website graag betrokken en staan wij paraat voor mogelijke support achteraf.

Webdesign Brasschaat - F.A.Q.

Gelukkig reflecteren de prijzen van vastgoed in Brasschaat niet die van ons online vastgoed. 😉 Om eerlijk te zijn is er geen “vaste prijs” voor een website. Elke website is uniek en niet één design is hetzelfde. Een gemiddelde prijs voor een website te laten maken via Expertweb ligt tussen de €1.500 en €5.000. Dit kan meer, maar ook minder zijn.

Het voordeel van WordPress, het CMS waarop al onze websites worden gebouwd, is dat deze eenvoudig zelf te beheren zijn. Indien je dit toch liever niet zelf doet kunnen wij dit onderhoud uiteraard volledig uit handen nemen. Dit tegen een klein maandelijkse fee.

WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem wereldwijd. Het is niet alleen gebruiksvriendelijk, er is ook enorm veel informatie van te vinden op het net. Dit maakt dat je het onderhoud perfect zelf in handen kan nemen. Indien je dat wenst kunnen wij jou (of jouw bedrijf) ook zelf voorzien van de nodige opleidingen.

Heb je nog een vraag? Bekijk onze volledige Webdesign FAQ pagina of contacteer een webdesigner uit Brasschaat.

Beschikbaar in gans Brasschaat en daarbuiten!