Website Laten Maken In

Jouw website laten maken door een webdesigner uit Kapellen (2950)

Kevin van ExpertWeb helpt je graag verder met het (re)designen van jouw nieuwe website! De diensten van ExpertWeb zijn bovendien niet gelimiteerd tot het bouwen van websites, er wordt altijd naar het volledige online plaatje gekeken!

Professioneel webdesign en digitale marketing in Kapellen.

Hey Kapellenaar! Stuur, volledig vrijblijvend een contactaanvraag en een lokale webdesigner uit Kapellen neemt zo snel mogelijk contact me je op!

“Wij verkopen geen websites, wij maken websites die verkopen"

Een website van Expertweb

Wat mag je verwachten?

Webdesign Op Maat

Websites van ExpertWeb worden gebouwd via het WordPress CMS. Dankzij de hoge flexibiliteit van WordPress kunnen wij websites volledig naar jouw doelen afstemmen.

Mobile Friendly

Meer dan 50% van de bevolking surft mobiel. (ja, ook Kapellenaren!) Daarom zijn de websites die wij maken steeds volledig geoptimaliseerd voor smartphones en andere devices.

Oog voor SEO

Wat heb je aan een mooi webdesign als je niet eens gevonden wordt? Zoekmachine optimalisatie ligt aan de basis van iedere succesvolle website. Daarom is het ook onze prioriteit!

Begeleiding Achteraf

Ook voor trainingen, algemeen beheer of verder onderhoud van je website kan je steeds bij ExpertWeb terecht!

webdesign kapellen

Werk samen met een all-round webdesigner uit Kapellen

Hallo, Kevin van Expertweb hier. Laat ik me kort even voorstellen:

Als SEO & Web Analytics consultant begeleid ik tot op heden bedrijven in alle vormen en maten doorheen het hele digitale marketing traject. Dit deed ik eerst full-time. Intussen ben ik nog steeds aan de slag bij verschillende web agencies in en rondom Antwerpen, maar dan op freelance basis.

In die tijd ontdekte ik ook een nieuwe passie: webdesign. Wat eerst begon met een eigen website groeide al snel uit tot een mooi portfolio van websites. Zowel voor mezelf, alsook voor familie en vrienden. Succesvolle websites, zo bleek, die intussen dagelijks tal van leads opleveren, zonder enige promoties of advertenties.

Via ExpertWeb wil ik mijn expertise in online marketing en passie voor webdesign combineren om zo klanten te begeleiden van A tot Z. Er wordt dus niet enkel nagedacht over een design voor je website, maar ook uitgebreid onderzoek gedaan naar online opportuniteiten. Zo mag je rekenen op een website die niet alleen professioneel oogt, maar ook doet waar een website voor dient. Het bereiken van nieuwe klanten en het behalen van meer omzet!

Wil je meer weten?

Stap-voor-stap webdesign proces

Een website laten maken via ExpertWeb? Hoe gaat dat in zijn werk? 

1. Vrijblijvend contact

Contact opnemen is volledig vrijblijvend! Ik leer tijdens een kennismakingsgesprek graag meer over jou en jouw bedrijf. Op basis van jouw doelen en budget kan ik vervolgens een offerte uitwerken die aan al je eisen voldoet.

2. Onderzoek

Via een online zoekwoordenonderzoek en een concurrentie analyse wordt gezocht voor zowel lokale als nationale opportuniteiten. Een goed onderzoek ligt aan de basis van ieder van onze websites.

3. Een eerste design

Er wordt een eerste design ontwikkeld op basis van de huisstijl van de website en de vooraf afgesproken voorwaarden. Op basis van jouw feedback kunnen uiteraard nog aanpassingen gemaakt worden.

4. Website ontwikkeling

Van zodra het eerste design van de Home pagina wordt gefinaliseerd, wordt vervolgens de rest van de website ontwikkeld. Alle pagina’s worden afgestemd op de overeengekomen stijl en ingevuld met behulp van (al dan niet nieuwe) content die voor getarget verkeer zal zorgen.

5. Een nieuwe website voor jouw zaak!

Met een ‘Louwke Poep’ in de hand (naast een monument in Kapellen tevens ook best een lekker biertje) lanceren we de nieuwe website van jouw zaak. Een dag om naar uit te kijken!

6. Training, support & onderhoud

Ook wanneer de website live staat kan je rekenen op begeleiding en support. Indien gewenst verzorgen wij ook het nodige onderhoud voor jouw website.

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Dat valt best goed mee hoor. 😉 Toch is er geen vaste prijs voor een website. Elke website is op maat en het budget is daarom afhankelijk van bedrijf tot bedrijf. Een gemiddelde prijs om een website te laten maken via Expertweb ligt tussen de €1.500 en €5.000. Dit kan meer, maar ook minder zijn afhankelijk van jouw wensen.

Voor extra zaken, zoals het instellen van tracking, het schrijven van content, het beheer, onderhoud of de eventuele opvolging achteraf wordt natuurlijk een meerprijs gerekend. Al deze extra zaken zijn natuurlijk volledig optioneel en worden vooraf uitvoerig besproken. Wil je gewoon een website en neem je het onderhoud zelf in handen? Ook dan begeleid ik je met plezier!

Absoluut. WordPress is  een enorm flexibel en gebruiksvriendelijk platform. Dit maakt dat je zelf eenvoudig content en afbeeldingen kan toevoegen en/of aanpassen, zonder dat hier enige “technische” kennis voor nodig is.

Heb je nog een vraag? Bekijk onze volledige Webdesign FAQ pagina of contacteer een webdesigner uit Kapellen

Beschikbaar in gans Kapellen en daarbuiten!

Ben je van een andere regio? Ook dan help ik je, uiteraard, graag verder