Webdesign en digitale marketing regio Antwerpen

Werk samen met een all-round digital marketeer

Hallo! Kevin hier. Laat ik mezelf kort even voorstellen…

Al sinds jongs af aan was ik gegrepen door alles wat met computers en het internet te maken had. Zo goochelde ik op mijn 14 jaar al met termen als SEO, webdesign en affiliate marketing.

Hoewel ik toen nog niet volledig wist waarover ik het had, besefte ik wel dat de kans reëel was dat mijn toekomstige job iets met het internet te maken zou hebben.

En zo geschiedde…

Sinds mijn eerste voltijdse werkervaring in 2014, tot nu, kreeg ik de kans om samen te werken met een aantal bangelijke online en digitale marketing bedrijven in en rond het Antwerpse. Eerst op full-time basis, intussen als freelancer. 

In die tijd heb ik zowel korte als lange-termijn opdrachten tot een succesvol einde gebracht. Dit voor grote bedrijven als Hubo, KPMG, Telenet, De Persgroep, alsook voor verschillende kmo’s en zelfstandigen in (soms zeer) uiteenlopende sectoren.

Dankzij deze ervaringen heb ik mijn kennis met name van Zoekmachine Optimalisatie, Web Analytics en internet marketing erg kunnen ontwikkelen. 

Het is deze combinatie van skills, samen met mijn passie voor webdesign en Photoshop die ik hier met ExpertWeb wil samenbrengen.

Wat is het doel van ExpertWeb?

Met ExpertWeb.be wil ik zelfstandigen, KMO’s en start-ups begeleiden die nood hebben aan een (vernieuwde) online identiteit.

Het doel is niet alleen om je te voorzien van een mooie website en klaar is Kevin.

Neen, het doel van ExpertWeb is een mooie en functionele website te bouwen die doet wat een website moet doen: meer klanten bereiken en omzet genereren.

Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat?

kevin expertweb webdesigner

“Wij verkopen geen websites, wij maken websites die verkopen"