Webdesign

Op zoek naar een professionele webdesign partner uit Kalmthout (2920)?

Dan zit je bij ExpertWeb op de juiste plek! ExpertWeb bouwt professionele websites voor zelfstandigen, kmo’s en startups uit Kalmthout en omstreken. 

Geen verborgen kosten, altijd zoekmachine geoptimaliseerd en met de nodige begeleiding achteraf.

Webdesign bij ExpertWeb, dat is:

Hey Kalmthoutenaar! Laat even een berichtje achter… Ik neem snel contact met je op!

 

“Wij verkopen geen websites, wij maken websites die verkopen"

Onze specialiteiten

Gebruiksvriendelijk CMS

ExpertWeb maakt uitsluitend websites via het WordPress CMS. WordPress is een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem. Dit betekent dat je na de oplevering van de website zelf eenvoudig nieuwe pagina’s kan toevoegen, aanpassingen kan doorvoeren en meer.

Conversie geoptimaliseerd

Iedere website heeft een doel. Het verzamelen van klantencontacten (of leads), het verkopen van producten, … Wij denken niet alleen na over een professioneel webdesign, maar ook over hoe we deze conversies kunnen maximaliseren.

SEO Experts

Onze websites zijn steeds voorzien van de nodige SEO fundering. Dit betekent dat jouw website hoger zal ranken in Google. Een hogere Google ranking betekent meer visibiliteit en dus meer potentiële klanten voor jouw bedrijf.

Trainingen en begeleiding

ExpertWeb biedt SEO trainingen, WordPress opleidingen en meer. Wil je het beheer en onderhoud van je website toch aan ons overlaten? Ook dan staan onze webdesign specialisten altijd paraat!

webdesign kalmthout

Professioneel webdesign in Kalmthout

Wil je een website laten maken die je zelf eenvoudig kan beheren? Wil je een website die niet alleen voorzien is van een mooi design maar ook gevonden wordt?

Wat je wensen of doelen ook zijn, ExpertWeb denkt altijd met je mee! 

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Kevin, onze lokale Kalmthoutse webdesign specialist, en ontdek de mogelijkheden!

Een website laten maken bij ExpertWeb

Een website laten maken via ExpertWeb? Hoe verloopt dat?

1. Contacteer een webdesigner uit Kalmthout.

Stuur me even een berichtje via het contactformulier op deze pagina of stuur een email naar kevin@expertweb.be

Tijdens een ontdekkingsgesprek leer ik graag meer over jou, je bedrijf en haar online ambities. 

Dit kan via telefoon, Skype, of, indien je zelf van Kalmthout bent, kom ik gerust even tot bij jou!

2. Binnen de 24 uur een offerte in je mailbox

Op basis van dit kennismakingsgesprek werk ik vervolgens een offerte uit die volledig op maat is van jouw doelstellingen en budget

3. Research

Vooraleer we aan het webdesign zelf beginnen doen we een marktonderzoek

Tijdens dit onderzoek wordt gezocht naar de beste zoekwoorden, de belangrijkste (online) concurrenten en meer.

Zo krijgen we meteen een beeld van de markt en weten we exact hoe we het design van jouw website hierop moeten afstemmen.

4. Design Home Pagina

Er worden een aantal concepten van de home pagina voorgesteld. Hierbij maken we gebruik van diverse thema’s die we, op basis van jouw feedback, volledig eigen maken aan jouw huisstijl.

5. Website Development

Van zodra er een finaal concept van de home pagina wordt overeengekomen, kunnen we vervolgens van start gaan met het overige design van de website.

Doorheen dit proces worden uiteraard ook de nodige feedbackmomenten voorzien. Een prachtig, maar vooral doeltreffend design is onze prioriteit.

6. Let’s go live!

Met een lekker Kalmthouts streekbiertje in de hand zijn we nu klaar om je nieuwe website te lanceren!

Ook na de lancering van de website blijft ExpertWeb graag betrokken en staan wij paraat voor mogelijke support achteraf.

F.A.Q.

Er is niet één vaste prijs voor een website. Elk design is anders en elk bedrijf heeft haar eigen online ambities. De gemiddelde kostprijs van een website bij ExpertWeb ligt tussen de €1.500 en €5.000. Dit kan minder of meer zijn op basis van jouw wensen.

Heb je momenteel geen of weinig budget voor een website? Geen probleem! ExpertWeb is enorm flexibel, ook qua betalingen en termijnen. Neem gerust vrijblijvend contact op en ontdek snel wat de mogelijkheden zijn voor jouw budget!

Heb je geen tijd om je website zelf te beheren of onderhouden? Geen zorgen! Indien je dat wenst nemen wij, tegen een kleine maandelijkse vergoeding, het beheer en onderhoud van jouw website volledig zelf in handen.

Heb je nog een vraag? Bekijk onze volledige Webdesign FAQ pagina of contacteer een webdesigner uit Kalmthout

Beschikbaar in Kalmthout (en daarbuiten)!

Ben je niet van Kalmthout? Geen zorgen! ExpertWeb is beschikbaar voor webdesign in gans regio Antwerpen