Realisaties

HomeMade Paella website design

HomeMade Paella

HomeMade Paella is een Mechelse catering service die zich specialiseert in paella showcooking aan huis of op locatie.

Er werd een volledig nieuwe website voorzien, die responsief is op zowel mobiel, tablet als desktop. In samenwerking met het HomeMade team werd de website voorzien van betere content om het zoekverkeer van belangrijke focuszoekwoorden te vergroten.

Eén maand na de oplevering van de website is het zoekverkeer gestegen met 500%, is de CTR (Click-Through Rate) verdubbeld en is er tevens een sterke stijging in het aantal offerte aanvragen.

Boter en Bloem

Boter en Bloem is “the place to be” voor een heerlijke traditionele Engelse High Tea of Afternoon Tea party aan huis. 

Het doel van de nieuwe website was een volledig redesign met mooie foto’s, een overzichtelijke aanbod pagina en eenvoudig te navigeren website die beter gevonden wordt voor belangrijke zoekwoorden als “High Tea aan huis”, “Afternoon Tea aan huis” etc.

Sinds de oplevering van de website is het organisch verkeer (zoekverkeer) naar de website, alsook de offerte aanvragen gestegen met meer dan 300%.

webdesign antwerpen boter en bloem
webdesign aannemer

MicroKlus

MicroKlus is de specialist in alle kleine en grote klusjes in regio Antwerpen.

Er werd een volledig nieuwe website gemaakt rond bepaalde focuszoekwoorden als “klusjesdienst Antwerpen” en “klusjesman Antwerpen”. De website is eenvoudig te navigeren en beschikt over contactformulieren op elke belangrijke landingspagina.

Sinds oplevering van de website zijn er reeds honderden offerte aanvragen binnengekomen voor zowel kleine als grote klussen en verbouwingen regio Antwerpen.  De website rankt tevens in de top van Google voor bovenvernoemde zoekwoorden.

PaardenWijzer

PaardenWijzer is een informatieve blog over voeding en verzorging van paarden, holistic horsemanship en meer. 

Er werd een volledig nieuwe website gebouwd die in eerste instantie de blog zelf in de kijker zet. 

Sinds de lancering van de website werd deze reeds honderden keren bezocht via organische zoekopdrachten. 

website design voor paardeninstructrice

Jouw website op deze pagina?

Een website laten maken is één ding…  Maar wat heb je aan een prachtige website die niet te vinden is in Google of via andere zoekmachines? 

Een website is namelijk zo veel meer dan een mooie toevoeging op een visitekaartje… Een website moet gevonden worden, leads genereren, maar vooral: zorgen voor meer omzet.

Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat?